U bevindt zich hier:

Beter vindbaar worden

Steeds meer mensen starten hun zoektocht naar een produkt of dienst op internet, en in Nederland betekent dit dat in de meeste gevallen zoekmachine Google het startpunt is.

Uit onderzoek blijkt dat de meeste mensen die iets via een zoekmachine met name oog hebben voor de eerste pagina met resultaten. Het maakt dus nogal verschil of u bij die eerste resultaten op pagina 1 zit, of dat u verderop in de resultaten staat. Het is daarom zaak goed vindbaar te zijn in en door zoekmachines.

Steeds meer lokaal zoeken

Mensen zoeken ook steeds meer lokaal naar produkten en diensten. Daarbij toont Google meer en meer lokale resultaten aangezien die relevant zijn voor de zoeker.

Dit betekent dus dat er ook mensen zijn die gericht op zoek zijn naar uw produkt of dienst. Deze potentiële klanten kunt u bereiken door te zorgen voor een goede (lokale) vindbaarheid.

Potentiële klanten

Door een goede (lokale) vindbaarheid en hoge score in de zoekresultaten kunt u bij (meer) potentiële klanten onder de aandacht komen. Als u 1 of enkele van de hoge posities in de zoekresultaten kunt verkrijgen, dan verhoogt u daarmee de kans dat deze mensen, die al gericht op zoek zijn naar uw produkt of dienst, ook bij u uitkomen.

Vind123 website voor betere lokale vindbaarheid

Een Vind123 website kan u helpen om uw lokale vindbaarheid te verbeteren of uit te bouwen. Een Vind123 website is er op gericht om aan de hand van verschillende factoren, waaronder relevante content en een relevante domeinnaam, te zorgen dat u lokaal (beter) vindbaar wordt.

Ook als uw eigen website al hoog scoort, is een Vind123 website interessant. U kunt zich voorstellen dat als u meerdere posities hoog in de zoekresultaten hebt, dat dat betekent dat een ander die postities niet heeft.

Wat kost een Vind123 website?

De prijs is afhankelijk van hoe vaak er op gezocht wordt. Betekent dat minder populaire zoektermen iets voordeliger zullen zijn dan populaire zoektermen en lokaties.

Een Vind123 website is er al vanaf EURO 99,00 per jaar! Oftewel vanaf slechts EURO 8,25 per maand.

Wilt u ook een eigen Vind123 website? Check of uw domeinnaam beschikbaar is.