U bevindt zich hier:
  • Home >
    • Lokaal gevonden worden

Lokaal gevonden worden

Bij zoekmachines, waaronder Google, wordt er steeds meer naar lokale produkten en diensten gezocht. En aan de andere kant is het ook Google die meer en meer lokale zoekresultaten toont. Google weet dat als de zoeker bv een notaris in Enschede zoekt, dat het dan niet zo veel zin heeft om notarissen in Maastricht te tonen.

Dit betekent dat u ook weer kans maakt om hoog in de lokale zoekresultaten naar voren te komen, aangezien de landelijke partijen die aardige budgetten hebben om hoog in de zoekmachines te komen bij lokale resultaten veelal minder vertegenwoordigd zullen zijn, en u bovendien door uw lokale context een streepje voor kunt hebben.

Potentiële klanten zoeken uw produkt en/of dienst lokaal

Potentiële klanten die lokaal, bij u in de buurt, op zoek zijn naar een produkt en/of dienst die u (ook) aanbiedt, wilt u natuurlijk graag bereiken, i.p.v. dat ze bij uw concullega terecht komen.

Door uw lokale vindbaarheid verder te vergroten kunt u meer bij deze potentiële klanten onder de aandacht komen.

Vind123 website voor betere lokale vindbaarheid

Een Vind123 website kan u helpen om uw lokale vindbaarheid te verbeteren of uit te bouwen. Een Vind123 website is er op gericht om aan de hand van verschillende factoren, waaronder relevante content en een relevante domeinnaam, te zorgen dat u lokaal (beter) vindbaar wordt.

Ook als uw eigen website al hoog scoort, is een Vind123 website interessant. U kunt zich voorstellen dat als u meerdere posities hoog in de zoekresultaten hebt, dat dat betekent dat een ander die postities niet heeft.

Wat kost een Vind123 website?

De prijs is afhankelijk van hoe vaak er op gezocht wordt. Betekent dat minder populaire zoektermen iets voordeliger zullen zijn dan populaire zoektermen en lokaties.

Een Vind123 website is er al vanaf EURO 90,00 per jaar! Oftewel vanaf slechts EURO 7,50 per maand.

Wilt u ook een eigen Vind123 website? Check of uw domeinnaam beschikbaar is.