U bevindt zich hier:

Vragen en antwoorden

Kan ik van een Vind123 website ook linken naar onze eigen bedrijfs website?
Ja. U heeft de mogelijkheid om naar uw eigen bedrijfswebsite, uw produktwebsite en desgewenst ook naar andere (externe) websites te linken. Hiermee kunt u de bezoekers die u via bepaalde keywords op uw vind123 website heeft binnengekregen, verder doorlinken en doorverwijzen naar uw eigen website.
Kan ik de inhoud van de website zelf eenvoudig aanpassen?
Ja. Bij uw website krijgt u ook een eenvoudig CMS / beheersysteem waarmee u zelf de inhoud van uw website kunt aanpassen.
We hebben al een eigen website, kan ik er dan ook een Vind123 website bij nemen?
Ja. Bedenk dat u met een Vind123 website een extra mogelijkheid heeft om uw vindbaarheid te verbeteren. Ook als uw eigen website al hoog in de zoekresultaten staat, kan het nog steeds interessant zijn. Als u meerdere websites hoog in de zoekresultaten heeft, dan vergoot u daarmee de kans dat een potentiele klant bij u terecht komen i.p.v. bij een concullega.
Wat kost een Vind123 website?
De prijs van een Vind123 website hebben we afhankelijk gemaakt van de populariteit van de zoekwoorden. Op deze manier is het zowel interessant voor het MKB maar ook voor de wat "kleinere" ondernemers. Minder populaire zoekwoorden zijn iets voordeliger dan de populaire zoekwoorden en plaatsen. Een Vind123 website is er al vanaf € 90,00 excl. B.T.W. per jaar. Dat is dus vanaf slechts € 7,50 per maand.
Werkt Vind123 alleen voor Google?
Vind123 werkt voor alle zoekmachines, zoals: Google, Bing, Yahoo, Ask, Ilse, vinden.nl, zoeken.nl, Altavista, Alltheweb, Track, Kobala
Kan ik meerdere Vind123 websites bestellen?
Ja, dat kan. Voor de produkten, diensten en plaatsen die voor uw bedrijf of organisatie relevant zijn, kunt u Vind123 websites afnemen. Door de relevantie van de plaats willen wij de lokale context versterken en waarborgen.
Heeft een Vind123 website direct effect?
Nee, het zal eventjes duren. Hoewel wij de Vind123 websites direct bij zoekmachines bekend maken, heeft het even tijd nodig.
Waarom hebben de Vind123 websites verschillende prijzen?
De prijzen zijn afhankelijk van de populariteit van de zoekwoorden. Minder populaire zoekwoorden / domeinnamen zullen gewoon minder bezoekers en potentiele klanten opleveren, vandaar dat die iets voordeliger geprijst zijn.
Kan ik de Vind123 website ook als mijn hoofd website gebruiken?
Ja. Het is niet verplicht om eerst een andere/eigen website te hebben voordat u een Vind123 website kunt afnemen. Bijvoorbeeld voor starters en zzp-ers kan dit een interessante optie zijn.
Hoe kan ik betalen?
Op dit moment is er alleen een betaalmogelijkheid via iDEAL. Dit is een veilige en betrouwbare manier van betalen via uw eigen bank.
Krijg ik een factuur?
Ja. Nadat wij uw bestelling en betaling hebben ontvangen sturen wij u een factuur.
Wanneer kan ik opzeggen?
U kunt op elk moment opzeggen. Bedenk hierbij wel dat de looptijd een (1) jaar is en telkens automatisch met een zelfde periode wordt verlengd. Mocht u onverhoopt willen opzeggen, dan kunt u dat op elk moment doen door dit per e-mail of post aan ons door te geven. Wij sturen u daarvan dan een bevestiging en de overeenkomt voor uw website zal dan niet meer worden verlengd.
Heeft een Vind123 website ook een contactformulier?
Ja. Uw Vind123 website krijgt heeft een contactformulier. De gegevens van ingevulde formulieren zullen direct naar uw e-mailadres gestuurd worden.